Közel hétezren nézték meg csapatvideót

Tegnap éjjel véget ért a csapatok közötti lájk-gyűjtő verseny. A Magyar videó végig óriási küzdelemben volt a kolumbiaival de ők  végül a legutolsó órában tudtak annyi kattintást gyűjteni , amivel sikeresen elhagytak minket és megnyerték ezt a versenyt. Bár minden lehetséges szálat megmozgattunk, minden szóba jövő ismerősünket aktivizáltuk és játékra hívtunk (ha akarta, és ha nem akkor is), a nagy versenyben végülis a második helyre sikerült befutnia a kis videónknak.

A kolumbiai műremek a Facebook like-ok száma szerint megnyerte ezt a versenyt, viszont amire mi a csapatban nagyon büszkék vagyunk, hogy a YouTube-on a Magyar videó 5573 megtekintésnél tartott éjfélkor a verseny zárásakor (és ebből csak párszáz volt a sajátunk! 🙂 ) És ami még ennél is fantasztikusabb, hogy tegnap óta újabb 1200 megtekintése volt a videónak (így összesen a 7000 felé közelítünk már), a Facebook like-ok pedig már 4000 körül járnak.

Álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen sokan lesztek kíváncsiak Magyarország agility válogatottjára. Köszönjük nektek az érdeklődést, a sok-sok támogatást és a játékban való részvételt.

Végül, de nem utolsó sorban óriási köszönet illeti Karácsonyi Krisztinát, aki operatőre, rendezője, vágója , szerkesztője, egy szóval mindenese volt a videónak.

A hivatalos végeredmény már a Világbajnokság Facebook oldalán olvasható.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s